← Back to all stories

June 7th, 2022

Aposto 2.0’ı hep birlikte kutladık

Medya deneyimini e-postanın ötesine taşıdığımız Aposto 2.0 lansman kutlamasını komşumuz Salon İKSV’nin ev sahipliğinde, Jack Lives Here ve +1’in desteğiyle 3 Haziran Cuma akşamı gerçekleştirdik. Salt Galata’da lansmanını yaptığımız yeni ürünlerimizi, medyanın geleceğini birlikte inşa etmekten mutluluk duyduğumuz tüm paydaşlarımızla kutladık.

2019’dan bu yana her gün e-posta kutunuza gelen dijital gazeteler ve dergiler üreterek gürültüden uzak bir medya deneyimi yarattık. Bu süreçte bilgiyi takip etmenin ve düzenlemenin en iyi yolu olduğuna inandığımız e-posta yayınlarıyla son 2 yılda 150’den fazla yayına, 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştık. Bilginin “yerli yerinde”, dünyayı takip etmenin kolay ve tatmin edici olduğu bir dijital medya servisi yaratma yolculuğumuzda attığımız yeni adımları kutlamak için 3 Haziran Cuma akşamı Salon İKSV’de bir araya geldik.

orhun

Orhun Canca, Aposto CEO’su

“İstanbul’da bir dijital medya servisi yarattığımız için mutlu ve umutluyuz.”

Gecenin programı Flü’nün DJ setiyle başladı. Yeni mobil uygulamamızın tanıtım videosu gösterildikten sonra Aposto CEO’su Orhun Canca sahneye çıkarak konuşma yaptı. Aposto’nun bu zamana kadarki yolculuğundan bahseden Orhun Canca, İstanbul merkezli bir dijital medya servisi olarak bu şehirde üretmenin ve bir arada kalmanın geleceğe umutlu bakmalarını sağladığından söz etti. Orhun Canca sözlerini “Aposto, zihniniz için taze bir başlangıcın çağrısı. Amacımız; bilginin “yerli yerinde”, dünyayı takip etmenin kolay ve tatmin edici olduğu bir medya servisi yaratmak. Artık medya deneyiminizi e-postanın ötesine taşıyoruz. Uygulamamızı internetin gürültüsünden uzakta, e-posta kutularımızdaki içerik kalabalığına bir çözüm olarak geliştirdik. Bir anlamda, yepyeni dünyalara açılan bir kapı olarak düşünebilirsiniz” diyerek tamamladı.

soft analog

Soft Analog

müzik hayvanı

Müzik Hayvanı

nova persona

Nova Persona

Orhun Canca’nın konuşmasının ardından gece Soft Analog’un canlı performansıyla devam etti. Kapanış, Müzik Hayvanı ve Nova Persona’nın DJ setleriyle gerçekleşti. Aposto 2.0’ı kutladığımız bu gecede yanımızda olan herkese; böyle bir etkinliği hayata geçirmemizde bizi destekleyen Jack Lives Here, +1 ve Salon İKSV’ye teşekkür ederiz.

lansman

İllüstrasyon: Cenk Güngör

Yepyeni bir dijital gazete ve dergi okuma deneyimine başla. Bugün Aposto’ya katıl.

Fotoğraflar: Deniz Sabuncu

Aposto Hakkında

Aposto, kullanıcılarına internet aracılığıyla mümkün olan en kolay, doyurucu ve güvenilir biçimde bilgiye ulaşma imkânı sunan bir dijital medya servisidir. Editoryal işbirliği dinamiklerini geliştiren ve farklı içeriklerle keşif deneyimlerini zenginleştiren dijital medya ürünleri üretmektedir. Etik değerlere sahip ve sürdürülebilir gelir modelleri yaratan bir yeni medya servisi olarak gazetecilik, yayıncılık, teknoloji ve tasarımın kesişimindeki ürünleriyle hizmet vermeye devam ediyor. Toplamda 1 milyonu aşkın aboneye sahip 70’ten fazla yayını takip etmek için şimdi Aposto’ya katıl.

More stories to connect with Aposto