December 27th, 2021

Yeni Yıl, Yeni Medya, Yeni Başlangıç: Aposto! Dives Into 2022

Kurulduğumuz günden bu yana birlikte çalışmaktan ve medyanın dönüşümüne dair heyecanımızı paylaşmaktan mutluluk duyduğumuz tüm ekosistemler, komşumuz Salon İKSV’de 24 Aralık Cuma akşamı düzenlediğimiz Aposto! Dives Into 2022 partisinde bir araya geldi.

Fotoğraflar: Deniz Sabuncu

Ağustos 2019’da ilk bültenimizi göndererek başlayan yolculuk, bugün medya servisimizdeki 200’ü aşkın yayın ve 350 binden fazla okurla amaçlanan medya dönüşümü için çalışmaya devam ediyoruz. Bu yolculuğun emin adımlarla ilerlemesinin ardında kuşkusuz içerik üreticileri, yaratıcılar ve markaların bir arada olması ve yeni medyanın geleceğine duydukları inanç var. Yeni yıl öncesinde üretim motivasyomuzu ve değişime duyduğumuz heyecanımızı paylaşmak için 24 Aralık Cuma akşamı Salon İKSV’de bir araya geldik.

Zaman, coğrafya, durum farkı olmaksızın yeni bir gelecek inşa etmeninin optimizmini sembolize eden Aposto! Dives Into 2022 partisinde Ceylan Göksel, Dilan Balkay, Foil ve Tolga Böyük (Islandman) & Nova Persona performans sergiledi. O gece bizimle olan ve destek veren herkese teşekkür ederiz.

ceylan-göksel
Ceylan Göksel