December 26th, 2021

Kurucularımız Orhun Canca ve Umutcan Savcı, Fortune Türkiye’nin 2021 yılı 40 Yaş Altı 40 listesinde yer aldı

İş ve ekonomi dergisi Fortune Türkiye tarafından hazırlanan, iş dünyasındaki genç fikir önderlerinin, girişimcilerin ve yöneticilerinin bulunduğu “40 Yaş Altı 40”ın bu yılki listesinde kurucularımız Orhun Canca ve Umutcan Savcı da yer aldı.

Fotoğraflar: Deniz Sabuncu

Fortune Amerika’nın 2009 yılından itibaren kriterlerini belirleyerek yayınladığı 40 Yaş Altı 40 listesi, 2011 yılından beri Fortune Türkiye tarafından açıklanmaya devam ediyor. Türkiye’de yaptıkları işlerle farklılaşan, farklı etki alanları oluşturan ve temsil ettikleri sektörde ön plana çıkan başarılı genç yöneticilerin girdiği 40 Yaş Altı 40’ın 2021 listesi geçtiğimiz günlerde Swissotel The Bosphorus’ta düzenlenen törenle açıklandı. 11. kez düzenlenen törende açıklanan listede kurucularımız Orhun Canca ve Umutcan Savcı da yer aldı.

fortune-under-fourty

Umutcan Savcı & Orhun Canca

Uzmanlar, analistler, insan kaynakları şirketleri, danışmanlık firmaları, sanayi ve ticaret odaları, girişimcilik kulüpleri ve TÜSİAD başta olmak üzere birçok iş insanı derneğinin desteğiyle belirlenen 40 Yaş Altı 40 listesinde kurucularımızla birlikte bulunmaktan dolayı mutluyuz.