July 16th, 2021

1,5 yıl ve yeni başlıyoruz.

Bugün iki büyük haberimiz var.

1.5 yıl her zamankinden daha güçlü bir hisle: Yeni başlıyoruz. Bugün iki büyük haberimiz var.

@aposto 1,5 yıl önce Türkiye’den ve dünyadan haberleri 5 dakikada özetleyen bir e-posta bülteni olarak yoluna başladı. Mottomuz çok basitti: Gürültüden uzaklaş.

5 kişilik bir projeden 50 kişilik bir şirkete dönüşürken artık kendimizi “bütünsel bir medya servisi” olarak tanımlıyoruz. Mottomuz hâlâ aynı: Gürültüden uzaklaş.

Bugün itibarıyla 2021 Google News Initiative İnovasyon Yarışması’nda Türkiye’den seçilen iki şirketten biri olduk. @google’ın “Gazetecilik için daha güçlü bir gelecek” mottosuyla başlattığı bu fon, dijital gazetecilik alanında dünyadaki en önemli fonlardan biri. Bu çatı altında yalnızca Aposto! ürünlerinin temel değer önerisini güçlendirmekle kalmayacağız; aynı zamanda en önemli evrensel gazetecelik sorunlarına sürdürülebilir çözümler geliştireceğiz.

Bugün itibarıyla aynı zamanda Aposto!’nun çekirdek yatırım turunu kapattık. Tüm ayrıntıları bu ay sonundaki basın bültenimizde (aposto.com/press) duyuracağız. Bu turla birlikte Türkiye’de ve dünyadaki tüm okurlarımıza telefonlarına indirebilecekleri en iyi medya servislerini ulaştıracağız. Genişleyen ekibimiz ve tüm yatırımcılarımızla önümüzdeki 6 ayda yapacağımız çalışmalar için hiç olmadığı kadar heyecanlıyım. Peki şimdi ne olacak? Bu eylülde, en yakın bayide sizinle. Takipte kalın.

Galata’dan sevgiler,
Orhun